Tapahtumat - Jäsentilaisuudet

Kymenlaakson kauppakamarin naisverkoston lounas 18.9.


NAISVERKOSTOn seuraava tapaaminen 

18.9. Lounastilaisuus Ravintola Laakongissa (Vellamo Kotka) klo 12 - 13.30
Teema muutosjohtaminen, alustajana toimitusjohtaja Annikki Niiranen, Carea


Tietoa naisverkostosta

Kymenlaakson kauppakamari on käynnistänyt naisverkoston tapaamiset. Naisverkoston toiminta on tarkoitettu johtavassa asemassa oleville ja omien johtamistaitojen kehittämisestä kiinnostuneille naisille, jotka haluavat verkostoitua ammatillisesti. Mukana on jo yli 60 upeaa naista.   sanoo naisverkoston puheenjohtaja, toimitusjohtaja Johanna Eskola T-Base Oy:sta. Johanna on toiminut verkoston ideoijana ja käynnistäjänä. 
   

Tavoitteet

Naisverkoston toiminnan tavoitteita ovat naisten keskinäinen ammatillinen verkostoituminen, oman osaamisen kehittäminen verkostoa hyödyntäen eli vertaisoppiminen sekä naisjohtajuuden edistäminen. Tapaamiset ovat pääosin teemallisia lounas- tai aamukahvitilaisuuksia. Lounas on omakustanteinen. 

Lisätietoa

Kysy lisää tiina.paavola@kauppakamari.fi, 0440 296 110. Tilaisuudet ovat kaikille kauppakamarin naisille avoimia. Tule rohkeasti mukaan! 


Kauppakamarit naisjohtajuuden edistäjinä

Kauppakamari on vahva alueellisesti, kansallisesti ja kansainvälisesti toimiva elinkeinoelämän verkosto. Kauppakamarit pyrkivät aktiivisesti edistämään naisjohtajuutta itsesääntelyn keinoin. Vuosittaiset naisjohtajaselvitykset kartoittavat naisjohtajuuden tilaa Suomessa. Ne nostavat esiin naisjohtajien merkityksen yritysjohdossa ja osoittavat keinoja tukea naisten tietä yritysten johtotehtäviin. Keskuskauppakamarin naisjohtajien mentorointiohjelmalla vauhditamme konkreettisella tavalla osaavien naisten tietä yhtiöiden liiketoiminnan johtotehtäviin. https://naisjohtajat.fi/

 


Paikka

Merikeskus Vellamo

Tornatorintie 99, Kotka


Osallistumismaksu

Tilaisuus on maksuton.


Päivämäärä ja kelloaika

Tapahtuma-aika Ilmoittautumisaika
18.9.2018 12:00 - 18.9.2018 13:30
Ilmoittaudu

Keskuskauppakamarin naisjohtajaohjelma

Lue lisää

Merikeskus Vellamo

Tornatorintie 99, Kotka