if (CookieConsent::check('Analytics')) { }

KoulutusOnline

Opiskele etänä - Kauppakamarin KoulutusOnlinen avulla

Lähes 300 verkkokurssia, joilla päivität tietosi ajan tasalle missä ja milloin vain. Aihealueina työsuhdeasiat, talous, johtaminen, myynti, viestintä, digitaidot ja paljon muuta.
KoulutusOnline tekee kouluttautumisesta helppoa. Säännöllisesti päivittyvä palvelu tarjoaa laajan kokoelman kursseja opiskeltavaksi omaan tahtiin ajasta, paikasta ja päätelaitteesta riippumatta. Pidä tietosi ajan tasalla ja kehitä osaamistasi helposti!
 
Kursseilla sinua kouluttavat kauppakamarin kokeneet ja erinomaista palautetta saaneet lakimiehet ja asiantuntijat. Palvelu sisältää työsuhteeseen, ICT:hen ja johtamiseen liittyviä kursseja ja sopii yrityksen koko henkilöstölle.

Käytä KoulutusOnlinea ilmaiseksi 2 viikkoa!


Tilaa KoulutusOnline verkkokaupasta, tilauksesi alkaa 2 viikon maksuttomalla tutustumisjaksolla.

Tämän jälkeen tilauksesi jatkuu automaattisesti kestotilauksena 1 kuukauden laskutusjaksoina. Voit päättää tilauksen milloin haluat, myös maksuttoman tutustumisjakson aikana sähköpostilla: asiakaspalvelu@kauppakamarinkoulutus.fi. Et sitoudu kahden viikon tutustumisjakson aikana mihinkään ja saat vielä muistutusviestin ennen tilauksen muuttumista maksulliseksi.

Jos työpaikallasi on useampi käyttäjä, niin pyydä tarjous: myynti@helsinki.chamber.fi

Lue KauppakamarilehtiNYT: Korkeasaari kokeili ja otti käyttöön KoulutusOnlinen

korkeasaari 786x360