if (CookieConsent::check('Analytics')) { }

Jäsenedut


Ole osa laajaa kauppakamarilaisten verkostoa!

Monta hyvää syytä olla mukana kauppakamarissa – Ota jäsenedut käyttöösi!

JÄSENEDUT

1. Maksuton lakiasiainneuvonta

alexa kavasto

Kymenlaakson kauppakamarin jäsenenä sinulla on käytössäsi maksuttomat neuvontapalvelut. Yritystoimintaan erikoistuneet lakimiehet vastaavat kysymyksiisi mm. verotukseen, henkilöstöhallintoon, sopimuksiin ja taloushallintoon liittyvissä asioissa.

2. Asiantuntijapalvelut

Kauppakamarin kautta saat asiantuntija-apua pulmatilanteisiin, muun muassa HTT-hyväksytyt tavarantarkastajat ja AKA -auktorisoidut kiinteistöarvioijat.

3. Edullisemmat koulutukset

IMG 20190826 091050

Jäsenenä osallistut koulutustilaisuuksiin huomattavasti edullisempaan jäsenetuhintaan. Kymenlaakson kauppakamari tarjoaa monipuolista ja korkealaatuista ajankohtaiskoulutusta mm. henkilöstöhallinnon, johtamisen, taloushallinnon, markkinoinnin ja viestinnän sekä kansainvälistymisen alueilla. Tarjolla on laaja valikoima verkkokoulutuksia ja striimejä sekä KoulutusOnline, joka toimii kuukausiveloituksella ja on käytettävissä mihin kellon aikaan tahansa.

4. Jäsentapahtumat ja verkottuminen

aki2

Kauppakamari järjestää runsaasti mahdollisuuksia verkostoitumiseen. Jäsenyys tarjoaa kontaktipinnan ja verkostot, joissa tapaat maakunnan muiden yritysten ja elinkeinoelämän edustajia. Teams-yhteydellä ja webinaareissa on puhujina ja luennoitsijoina eri alojen huippuasiantuntijoita. Vuosittaisia tapahtumia ovat mm. vierailut eri yrityksiin, vuosikokoukset keväällä ja syksyllä, Suhdannebarometritilaisuudet EK:n kanssa ja huippuseminaarit syksyisin ja keväisin.

Kauppakamarin tilaisuuksissa on puhujina valtakunnan kärkinimiä ja huipputason asiantuntijoita. Keskustelua käydään myös Teams-tietoiskuissa.

5. Vaikuttaminen

IMG 20201116 135642

Kymenlaakson elinvoimaan ja kehittymiseen edistävä työ tapahtuu kauppakamarin toimesta pitkäjänteisesti ja eri toimin. Kauppakamarista ollaan säännöllisesti yhteydessä poliittiseen ja kunnalliseen päätökseentekoon eri asioiden edistämiseksi. Jäsenillä on mahdollisuus osallistua vaikuttajatapaamisiin. Kauppakamarin valiokunnassa voit vaikuttaa elinkeinoelämälle tärkeisiin asioihin ja lainsäädäntöön. Viime aikoina vaikuttamisen tärkeimmät kohteina ovat olleet mm. tie-, vesi ja raideliikenteen edistäminen ja osaavan työvoiman saamisen edistäminen.

6. Julkaisut ja selvitykset yrityksen käytettäväksi

kk talouskatsaus kuva

Kauppakamari tuottaa ajankohtaista ja hyödyllistä tietoa yritysten käyttöön. Säännöllisesti ilmestyviä ovat mm. Talous-, Juridiikka, EU- ja Naisjohtajakatsaukset, katsaukset liikenteestä ja infrasta sekä  kilpailukykytutkimukset. Suhdannebarometrin aineistot tarjoavat neljästi vuodessa täsmätietoa talouden tilanteesta ja yritysten näkymistä.

Osaamisselvitykset tuottavat tietoa työvoimasta, koulutuksesta ja oppilaitoksista.

Ajankohtaiset kyselyt ja selvitykset tuovat jäsenistön äänen kuuluville ja antavat konkreettista, reaaliaikaista tietoa. Vuosittain tuotettava Vuosikirja on laaja katsaus menneeseen ja tulevaan vuoteen, sekä seutukunnan yritysten kattava kontaktihakemisto.

7. Viestinnän kautta tausta- ja täsmätietoa

kannet2

Jäsenenä saat säännöllisesti ajankohtaista ja tiivistä tietoa yritystoiminnasta eri näkökulmista. Tuoreet uutiset päivitetään verkkosivuille ja sosiaaliseen mediaan reaaliajassa. Uutiskirje sisältää ajankohtaistietoa jäsenille. Uutiskirje julkaistaan 7 kertaa vuodessa. Kauppakamari -printtilehti julkaistaan laajana lukupakettina neljä kertaa vuodessa.

8. Jäsentunnus 

FI 88x31mm3

Kauppakamarin jäsenenä saat käyttöösi jäsentunnuksen, jolla viestit asiakkaillesi ja sidosryhmillesi kuulumisesta kauppakamarijärjestöön ja luotettavasta toiminnasta niin yhteiskunnassa kuin yhteistyössä muiden yritysten kanssa. Jäsentunnuksen monet liittävät verkkosivuilleen osoitukseksi kuulumisesta arvostettuun elinkeinoelämän järjestöön. Lataa tunnus.

9. Kansainvälistymisneuvonta ja kauppakamarin ulkomaanverkostostot

Kauppakamarijärjestö on kansainvälinen organisaatio. Lue lisää kansainvälistymispalveluistamme. 

10. Ulkomaankaupan asiakirjat

Kauppakamari myöntää ATA Carnet -tulliasiakirjat ja EY:n yleiset alkuperätodistukset sekä vahvistaa muita ulkomaankaupan asiakirjoja. Jäsenille ATA Carnet jäsenetuhintaan (-50 %).

11. Ansiomerkit

Banneri 2017

Keskuskauppakamarin ansiomerkki on arvostettu huomionosoitus kiitokseksi pitkään töissä olleelle sitoutuneesta työstä. Ansiomerkit saat jäsenhintaan.

12. KauppakamariKauppa ja KauppakamariVerkko

valmentava mentorointi mockup2

KauppakamariKaupan kautta voit ostaa edullisia, ajankohtaisia kirjoja johtamistaidosta, taloushallinnosta, yritysjuridiikasta jne.

KauppakamariVerkosto puolestaan kokoaa kaikkien Suomen kauppakamareiden jäsenyritykset yhden sivuston alle.

Tule mukaan valtakunnalliseen verkostoon! Jäseneksi liittyminen käy kätevästi netin kautta.