22.9.2021

Mentorointia pk-yritysten kansainvälistymiseen ja kasvuun 12.-14.10.

Kaipaatko ajatustenvaihtoa, kokeneiden yritysjohtajien näkemyksiä ja sparrausta yrityksesi kansainvälistymiseen ja kasvuun liittyen? Tarjolla on maksutonta yrityskohtaista kansainvälistymistä edistävää mentorointia 20 yritykselle.

Pk-yritysten kv-mentoroinnissa 20 ensimmäisenä ilmoittautunutta yritystä pääsee tapaamaan kullekin yritykselle parhaiten sopivat Nestorit 1½ tunnin mittaisessa kahdenvälisessä luottamuksellisessa alkukeskustelussa, jossa käsitellään yrityksen haasteita ja tarpeita erityisesti kansainvälistymiseen ja kasvuun liittyen.

Kansainvälistymismentorointi sisältää puolentoista tunnin alkukeskustelun 12.-14.10. Alkukeskustelu toteutetaan Teams-palaverina, joten yritykset voivat osallistua eri puolilta Suomea. Suosittelemme, että tapaamiseen osallistuu yrityksen 1-4 päättävässä asemassa olevaa henkilöä. Alkukeskustelun jälkeen yritykset saavat Nestoreilta alkukartoitusraportin, jossa on kuvattuna yrityksen tilanne ja Nestoreiden ehdotukset jatkotoimenpiteiksi. Varaa ilmoittautumisen yhteydessä yrityksellesi sopiva 1½ tunnin alkukeskusteluaika joko tiistaille 12.10., keskiviikolle 13.10. tai torstaille 14.10.2021 (tarkemmat ohjeet alla).

Mikäli alkukeskustelun jälkeen nähdään tarpeellisena, yritykset jatkavat sparrausta 4-5 tunnin mittaisessa jatkoklinikassa/NestorKlinikassa myöhemmin sovittavana ajankohtana 2-6 viikkoa alkukeskustelun jälkeen. Klinikalla Nestorit tutustuvat yritykseen syvemmin ja arvioivat alkukeskustelussa sovitun mukaisesti yrityksen kansainvälistymiseen liittyviä riskejä, mahdollisia vaihtoehtoja ja kehittämiskohteita. Nestorit laativat klinikan jälkeen lyhyen kirjallisen raportin yritykselle. Molemmat tapaamiset ovat maksuttomia.

Kv-mentorointiin pääsee 20 yritystä, joten toimi nopeasti!

Ilmoittaudu viimeistään tiistaihin 5.10.2021 mennessä tästä linkistä Kauppakamarikauppaan

Pyydämme ilmoittamaan seuraavat tiedot ilmoittautumisen yhteydessä:

Alkukeskustelun ja jatkoklinikan jälkeen yritys voi halutessaan keskustella myös maksullisesta jatkotyöskentelystä Nestoreiden kanssa. Tässä yhteistyössä voidaan hyödyntää esimerkiksi Business Finlandin innovaatioseteliä, Explorer-rahoitusta tai hakea muuta vastaavaa yritystukea.

Kv-mentoroinnin järjestävät Helsingin seudun kauppakamari, Suomen alueelliset kauppakamarit ja Enterprise Europe Network (EEN) yhteistyössä NestorPartners ry:n kanssa.

Kv-mentorointeja on järjestetty useampaan otteeseen yhteistyössä NestorPartners ryn kanssa ja osallistujilta on saatu erittäin hyvää palautetta.

Lue artikkeli ja kuuntele myös podcast marraskuulta 2019.